Hoppa till sidans innehåll

Träningsvakter


Träningsvakter: Instruktion för träningsvakt.


 • Du som har vakt ansvarar för att träningen sköts på rätt sätt, det vill säga att förarna är skyldiga att följa din instruktioner, t ex när du flaggar av för att släppa ut dom små eller stora, eller för att flagga av för någon annan orsak. Det kommer att stå en rödflagga innanför dörren till cafeterian som du använder dig av.


 • Träningsvakten ansvarar även för att ha uppsikt över kiosken, samt ta betalt för godis, dricka m.m. Pengarna läggs i kassaskrinet.
 
• Det finns en särskild väst i cafeterian som träningsvakten skall använda så att alla kan se vem som är vakt.
 
• Vi använder oss av varvad tidsträning d.v.s dom små åker ut varje hel timme och dom stora varje halv timme, varje grupp får således en ½timmes träning åt gången. Dessa tider bör hållas oavsett om det bara är en förare som är ute på banan och kör. 
 
• Träningsavgiften är 150:- för alla som inte kan uppvisa säsongskort. Säsongskort går inte att lösas av träningsvakten, det gör man genom att logga in på hemsidan och betala avgiften säsongskort. Mer information finns under "Bli medlem".


• Barn upp t o m 10 år åker gratis.

• Träningsvakten skall skriva upp: Namn, personnummer (endast 6 första siffrorna och upp t om 20 års ålder, övriga räcker med namn) samt notera om dom har betalat eller visat säsongskort.

• Träningstiderna är: Onsdagar 17.00 – 21.00 Söndagar 14.00 – 19.00

• Vid olycksfall så finns det en bår innanför dörren till cafeterian och en förbandslåda på hyllan ovanför.

• OBS! All åkning med crosscyklar i depån är förbjuden. Förarna skall stiga av cykeln när de kommer in i depån och därifrån leda den.

 

Pga. inbrott i våra lokaler så förvaras från och med nu kassaskrinet och nyckeln (till grinden och stugan) i vakten/ receptionen på Spendrups bryggeri. Väktare finns på Spendrups dygnet runt året om. Skulle det dock vara så att väktaren är ute på rond när man kommer dit för att hämta eller lämna, så är det bara att ringa på väktaren via porttelefonen som finns i anslutning till in-grinden. Tel 0240-88129, om man ringer från egen mobil.

Den som hämtar skrinet samt nyckel kvitterar ut detta på en kvittenslista som väktaren har. Väktaren kommer även att be om legitimation. Skulle man ha glömt legitimation så blir man inte nekad att få ut skrinet och nyckeln, men det är ändå bra att vi har lite bättre koll.

För övrigt är det ansvarig träningsvakt som efter träningen lägger pengarna i en kuvert och skriver aktuellt datum. Kuvertet läggs sedan i skrinet.

 

 

 

Uppdaterad: 20 MAR 2017 21:15 Skribent: Jesper Sundberg

Besök oss på Facebook

480px-Facebook_icon_2013.svg

 

Sponsorer:

BRA Bygg & Tak

Rivtjänst.se

JK Forest Grangärde AB

 

Postadress:
Grängesbergs MS - Motorcykel och Snöskoter
Lindvägen 26
77230 Grängesberg

Kontakt:
Tel: 024020472
E-post: webmaster@gmscross.s...

Se all info