Hoppa till sidans innehåll

Personnr av licenserade förare

05 DEC 2010 12:46
Alla förare som skall tävla i nästa år och i framtiden skall skicka sina person nr INKL de fyra sista siffrorna.
  • Uppdaterad: 25 JUN 2015 23:14

Nu har SVEMO gjort klart/ börjar bli klara med sitt tävlingsadministrations verktyg för Idrottonline. I detta system kommer tävlingar, resultat och licenser hanteras, och alla klubbar i landet som vill ha något av detta måste koppla sig till Idrottonline och SVEMO TA.

 

GMS är ju sedan en tid tillbaka redan med i Idrottonline, där vi har tillgång till massa funktioner och medlemsregister. LOK-Stöds ansökningar måste även ske via detta system.

 

Nu har i alla fall SVEMO beslutat att ALLA förare som skall ha licens, MÅSTE skicka in sina uppgifter (inkl sina fyra sista siffror i person numret). Detta så att ni ligger som medlemmar i ett fullständigt register.

 

Ni som undrar över PUL (Personuppgiftslagen) kan få information här: https://www1.idrottonline.se/templates/FAQPage.aspx?id=396356&epslanguage=sv

 De som känner sig träffade och skall tävla/ ha licens: Skriv ett mail till This is a mailto link. Så fort mailet är mottaget kommer ni registreras i idrottens gemensamma medlemsregister och ert mail tas bort.

 

Mailet skall innehålla:

*Namn

*Person nr (inkl 4 sista)

*Adress

*Post nr

*Ort

*Samt mailadress

Skribent: Jesper Sundberg

Besök oss på Facebook

480px-Facebook_icon_2013.svg

 

Sponsorer:

BRA Bygg & Tak

Rivtjänst.se

JK Forest Grangärde AB

 

Postadress:
Grängesbergs MS - Motorcykel och Snöskoter
Lindvägen 26
77230 Grängesberg

Kontakt:
Tel: 024020472
E-post: This is a mailto link

Se all info