Hoppa till sidans innehåll

Viktig information ang. medlemskap

12 JAN 2013 17:47
Vi kommer nu till 2013 lägga över vårt medlemsregister till elektronisk lagring i IdrottOnline där koppling till Svemo TA bland annat finns. Hjälp oss genom att registrera er manuellt via hemsidan!
  • Uppdaterad: 25 JUN 2015 23:14

Nu till 2013 skall alla våra medlemmar finnas i medlemsregistret här på idrottonline (idrottens gemensamma hemside/administrationsverktyg).


Många av oss finns redan med i registret då det varit krav på alla som haft licens under 2012, samt de som varit aktiva i crosskolan eller utbildningar genom klubben.

Är du osäker om du lagts in kan du skicka ett mail till This is a mailto link så gör vi en kontroll!

 

Annars finns en ny flik som heter "Bli medlem" på hemsidan. Där kan man fylla i sina uppgifter och då registrera sitt medlemsskap. När ni registrerar er kan ni välja ett "aktivt" medlemsskap. I korta drag innebär det t.ex. att man har ett säsongskort eller med i crosskolan, mer information finns i texten på sidan.

 

När väl allt fungerar kommer vi kunna betala medemskap, säsongskort eller deponiavgift via hemsidan. Och då underlätta all administration!

Samtliga medlemmar kommer då också få en inloggning till denna hemsida skickat till mailadressen som registreras till ert medemskap.

Mer information om det nästa vecka när vi fått avgiftsystemet att fungera som det skall.

 

Familjemedemskap fungerar fortfarande. Det är bara att registrera samtliga personer och sedan skicka ett mail till mig med alla namn, så blir det rätt.


Denna artikel är kommenterbar så det går bra att ställa frågor här eller maila till This is a mailto link

Skribent: Jesper Sundberg

Besök oss på Facebook

480px-Facebook_icon_2013.svg

 

Sponsorer:

BRA Bygg & Tak

Rivtjänst.se

JK Forest Grangärde AB

 

Postadress:
Grängesbergs MS - Motorcykel och Snöskoter
Lindvägen 26
77230 Grängesberg

Kontakt:
Tel: 024020472
E-post: This is a mailto link

Se all info